Vi arbejder hele tiden på at tilbyde de bedste regnskabsmedarbejdere. Vi uddanner og tester alle vores medarbejdere og konsulenter løbende for at sikre, at alle har den rette viden og efteruddannelse.

Kompetente kollegaer

Vores konsulenter modtager løbende ajourførende kurser som sikrer, at de altid kan svare på de gængse spørgsmål, som rejser sig i et bogholderi.

Helene Birch – Direktør og revisor

Helene er firmaets faglige midtpunkt og kan altid ledsage en teknisk forklaring med en morsom historie. Kunderne siger at, Helene gør bogholderi morsomt og er vores bedste deadline rytter og sikrer at alt bliver overholdt og ingen glemt, heller ikke når der skal holdes fest.

Send sikker mail til Helene

Charlotte

Charlotte er en grundsten i firmaet. Alt kan hun formå at få igennem til tiden, og ingen opgave er for stor eller lille. Når der skal kage på bordet, så bager både Charlotte og hele familien gerne.

Pernille

Pernille, er en dame, med ben i næsen, som gerne svinger rundt med alle kunderne i et snuptarv. Du er en “darling”, hvis du leverer til tiden eller er hurtig på aftrækkeren. Is og kage skal der til for at charme sig ind på Pernille.

Send sikker mail til Pernille